by
on
under , ,
Permalink

Populära inredningsstilar just nu

Vilken typ av inredning som passar individen är alltid högst individuellt. Trots detta så går det dock trender inom inredning precis som är fallet med kläder, vilket gör att vissa inredningsstilar är mer eller mindre populära hos den stora massan under vissa tidsperioder. Vi tänkte denna gång belysa tre stycken av dessa som just nu verkar passa oss svenskar mer än många andra alternativ.

inredning

Industriell

Industristilen är avskalad och användbar med kraftfulla råare möblemang, vilket även leder till att det blir enkelt att hålla efter i ditt hem. Den är en modern inredningsstil som innehåller mycket metall och det är inte alls ovanligt att man flyttar in sådant som förr använts i något lager eller liknande i hemmet, exempelvis en hylla.

New England

New England är en inredningsstil utav det marina slaget. Blåa och vita nyanser är vanligt förekommande och man kan med framgång inkludera sådant som som kompasser och fiskenät om man har lite känsla i fingertopparna. En del tror att inredningsstilen enbart är passande för fastigheter vid vattnet, men så är ej fallet. Trots de marina inslagen så fungerar New England-stilen minste lika bra längre upp på land och kan med enkelhet ta plats i de allra flesta hem.

Retro

Retrostilen förknippas främst med inredningsartiklar från 50- 60- och 70-talet. En storfavorit är den klassiska bumlingen, en stor vardags- eller kökslampa i olika distinkta färger. Har du tur så kan du faktiskt hitta en för ett rimligt pris på någon second hand affär, eller via något annonsplank på nätet.