by
on
under
Permalink

Dags att rycka upp bopålarna

moving

Är det dags att rycka upp bopålarna och flytta till ett nytt boende? Det kan kännas svårt att lämna det hem som man fixat och donat med under många år. Det kanske till och med känns som att nu äntligen blev det precis som du ville ha det. Och ändå så blir det så att ni är tvungna att flytta?

Det kan vara mycket som spelar in varför man är på gång att skaffa nytt boende. Familjesituationen kanske kräver att ni behöver mer utrymme eller att barnen flyttat ut och ni kanske behöver mindre yta att bo på. Oavsett så blir det en mängd jobb med en flytt.

Saker och ting måste gås igenom för att se om det ska med eller kastas bort, det gamla stället ska städas ur och det nya kanske måste renoveras innan ni flyttar in. Planering är A&O vid en flytt för att det ska gå så smidigt som möjligt.

cleaningFör att göra sker och ting enklare så kan ni boka flyttstädning, då har ni det ur världen och behöver inte tänka på det. Det kan underlätta en hel del att slippa göra den städningen själv utan får koncentrera er på det nya istället.

Det kanske finns något i det nya boendet som ni vill ändra på och bygga om innan ni flyttar in eller så tar ni det allt eftersom som det passar. Huvudsaken är att det finns ett fungerande kök och badrum så löser sig det andra allt eftersom.

Lycka till med ert nya boende!!